goalballjonny

Följ min väg mot världseliten i goalball

Upp och ner

Publicerad 2016-10-24 21:36:10 i Träning,

Träningen går lite upp och ner just nu. Egentligen känns det mesta bra, förutom löpningen, som fortfarande inte fungerar. Efter ett längre uppehåll där har jag nu börjat testa att springa med kompressionsstrumpor, efter expertråd, men det verkar tyvärr inte ge någon effekt. Ska ge det några gånger till, men än så länge märker jag ingen skillnad. Däremot körde jag skiten ur mig på ett pass roddintervaller igår. Blev riktigt slutkörd. Kändes väldigt bra får jag säga! Även goalballträningen nu ikväll kändes väldigt bra. En tämpofyld träning med mycket upp och ner, start och stopp, för att prata hockeyspråk. Fick upp pulsen väldigt bra och fick träna på fokus under press, explosivitet, kondition i stort och så lite precision på det. Bra träning helt enkelt!

Sämre resultat på goalballidioten

Publicerad 2016-10-18 15:36:48 i Träning,

Igår körde vi goalballidioten. Det blev en sämre notering för min del än senast vi körde den, 25 jämfört med 26 förra gången. 27 är annars mitt pers.

Att det blev ett sämre resultat är egentligen inte alls konstigt. Med tanke på hur hackig och okontinuerlig gymträningen har blivit nu under både september och oktober så är det inte alls konstigt. Jag har varit sjuk, det har varit träningslägger i England, tävling i Göteborg, det har varit väldigt mycket i skolan som jag har tvingats att prioritera före träningen vissa dagar och så var Julian sjuk hela förra veckan, vilket innebar att vi inte tränade något alls. Jag tycker i vanliga fall att jag är ganska självgående, men när julian inte kan hjälpa till och ingen annan i min närhet heller kan hjälpa till, då märker jag hur låst jag blir och hur extremt beroende jag är av att alla delar fungerar, inte minst för att kunna göra en elitsatsning. Där är Julian ovärderlig. Bättre ledsagare får man leta efter och jag har minsann haft tur på den punkten och vi har verkligen blivit ett team under de här 4,5 åren vi har jobbat tillsammans.

Så att resultatet på idioten blev sämre igår, det är inte alls konstigt, men faktum kvarstår ändå, rent krast så var det ett sämre resultat än senast...

Kul att notera...

Publicerad 2016-10-09 14:57:30 i Smått och gott,

...Att det England som tog steget upp från C-EM till B-EM förra vintern och som vi i utvecklingslandslaget var och sparrade mot för bara några veckor sedan slutade tvåa i B-EM, förlorade finalen mot Ukraina med 12-6, men är ändå klara för A-EM nästa år.

Dels får jag säga, wow, vilken resa. Direkt från C-EM upp till A-eM på knappt ett år. Starkt jobbat av England, men framförallt är det kul att se att det lag som vi gav ordentligt motstånd i England för några veckor sedan också stod sig bra i mästerskapet, vilket alltså innebär att det utvecklingslag vi hade med i England hade kunnat fightas om guldet i B-EM. Det känns bra och visar på att vi redan nu håller en ganska hög nivå och att framtiden ser ljus ut. Kul!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökare online: Besökare idag: Besökare fr.o.m. 14-10-25: