goalballjonny

Följ min väg mot världseliten i goalball

Ingen träningsdag i Stockholm

Publicerad 2018-09-09 19:13:01 i Träning,

Idag skulle jag och Albin ha åkt upp till Stockholm för att träna med Christer, boris och damlandslaget inför SM.

Det går kanske inte att ändra på så mycket bara såhär över en dag, men vi hade iaf i åtanke att titta på hur förflyttningarna ser ut och att vi gör dem synkat, så att alla flyttar som en enhet, precis som vi har tjatat om och jobbat med i landslaget, men som det inte riktigt är här hemma i vanliga fall. Linda har inte så bra koll på det och jag har hört av andra att ibland flyttar inte ens alla spelare och då är det klart som tusan det blir luckor.

Varför mman inte flyttar kan väl dels bero på att både vi och Linda, som jag egentligen tycker ska dra det lasset eftersom att hon är tränare, men som hon knappt ens har koll på, inte är så bra på att pränta in det redan från start hos nya spelare och dels att man som individ kanske inte tycker det är så avgörande viktigt på bredddnivå, för där kan man hinna med ändå, även om man inte flyttar synkat eller kanske inte alls. På elitnivå måste alla dock göra det synkat, annars blir det inte bra.

Hursomhelst blev det ingen träning i Stockholm idag.

Anledningen stavas SJ.

Jag fick ett sms igår där det stod att vårt tåg var inställt. Jag ringde då till kundtjänst och förklarade situationen. De sa att det var ersättningsbuss istället, en buss som skulle vara framme i Stockholm runt kl. 12. Egentligen skulle vi vara framme 10:28 och bara det var i tightaste laget med den dagsplanering som förelåg.

12 var med andra ord väldigt sent.

Det gick även att boka om till ett lite senare tåg, men det var också framme runt 12.

Så jag valde att få pengarna tillbaka, vilket gick väldigt smidigt och enkelt, men besvikelsen var ändå stor när det stod klart att det inte blev något. Vi hade verkligen behövt den här dagen.

Nu får vi istället spela ihop oss under Sverigeserien i Göteborg om tre veckor, alltså i skarpt läge under match.

Jag brukar normalt sätt inte tycka Sverigeserien är så rolig att spela längre, men nu när det ser ut som det gör och har blivit så lite träning som det har så känner jag ändå att jag behöver så mycket matchspel som möjligt nu innan SM, oavsett vilken nivå det ligger på.

Så jag följer med och spelar Sverigeserien i Göteborg. Det gör jag tillsammans med Jennifer, Albin, Christer och Boris. Jennifer kommer också att coacha under helgen, för Linda meddelade plötsligt att hon fått "förhinder" och inte kunde följa med, så vi får klara oss utan coach då.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökare online: Besökare idag: Besökare fr.o.m. 14-10-25: