goalballjonny

Följ min väg mot världseliten i goalball

Motigt just nu...

Publicerad 2017-02-11 14:24:42 i Träning,

Just nu går det inget vidare för mig. Det flyter inte på.

Julian har varit sjuk under större delen av den här veckan, så det har nästan inte blivit någon gymträning alls. Dessutom var Linda sjuk i torsdags och vi lyckades inte få in någon annan som kunde assistera och hjälpa till, så det blev ingen goalballträning då heller. Dessutom är vi, för första gången sedan 2008, inte med under Malmö open i år.

Det strulade ordentlit med vår anmälan till tävlingen redan från början, där vi trodde att vi var anmälda, men där det sedan visade sig att vi inte var det, varför vi sattes som reserv ifall något annat lag skulle lämna återbud.

Tiden gick och vi hörde inget, så vi beslutade gemensamt att hoppa över malmö open i år, med tanke på de stigande tåkostnaderna och annat, för att istället satsa framåt mot Sverigeserien och andra kommande tävlingar framåt vårkanten.

linda drog in sin semester som hon hade lagt in på fredagen, eftersom att tävlingen i år spelas fredag-söndag.

Oturligt nog fick vi ett besked om att det fanns en plats åt oss bara några dagar efter att vi hade beslutat att inte vara med.
Då var Lindas semester borta och varken hon eller Jennifer kunde få ledigt igen, men framförallt blev det för dyrt. Bara tågresa skulle gå på drygt 1000kr och det håller inte min budget för.
Så av flera skäl fick vi ändå tacka nej till tävlingen, vilket så klart känns väldigt konstigt och tråkigt, eftersom att vi har varit med där alla år sedan 2009.

Jag blir nästan lite stressad över det, för att inte delta i en tävling, det stärker verkligen inte mina och albins aktier för att ta en EM-plats tills i höst, särskilt inte med tanke på hur kvaliteten är på våra träningar här hemma i stort. Den känns förvisso mer stabil än på länge, men den är fortfarande långt mycke sämre än både Malmö och Göteborg. Så både jag och Albin hade egentligen behövt den här tävlingen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökare online: Besökare idag: Besökare fr.o.m. 14-10-25: