goalballjonny

Följ min väg mot världseliten i goalball

En dålig överraskning

Publicerad 2018-05-29 17:19:00 i Träning,

Tidigare idag fick vi i klubblaget en ganska dålig överraskning.

 

För ett tag sedan nämnde Agneta på vårt kansli att lokalbokningen hade sagt något om att hallen där vi tränar skulle renoveras någon gång under sommaren/hösten, men de kunde inte säga när eller hur lång tid det skulle ta. Agneta poängterade dock att om vi inte skulle kunna träna där fick de se till att ordna en annan hall åt oss och få dit våra mål, som är fastmonterade i hallen där vi är nu.

 

Sedan har vi inte hört något mer om det. Förrän idag.

 

Mats på kansliet kontaktade Linda och sa att renoveringen startar redan imorgon och kommer hålla på hela sommaren, så vi kan inte träna där mer innan i höst.

 

Hastigt, lustigt och väldigt snöpligt är säsongen alltså slut...

 

Det är riktigt dåligt måste jag säga!

 

Nu är det ju ren tur att vårt landslagsmässiga stora mål för året ligger nu precis innan sommaren, VM på hemmaplan i Malmö, men annars vet jag inte vad jag hade fått göra.

 

Normalt sett har vi ju mästerskap och liknande på hösten och då funkar det inte att man kommer in och säger att det inte går att träna där vi tränar mer förrän i höst, en dag innan renoveringen startar.

 

Vi i laget har dessutom inte hört ett ljud om det, den knapphändiga information vi har fått är från vårt kansli, men inte heller de verkar ha vetat särskilt mycket om varken när eller hur lång tid renoveringen skulle ta.

 

Nej, det är riktigt dåligt skött måste jag säga...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökare online: Besökare idag: Besökare fr.o.m. 14-10-25: