goalballjonny

Följ min väg mot världseliten i goalball

Sverigeserien återigen i Linköping!

Publicerad 2018-05-18 20:45:00 i Tävling,

Nu i helgen, 19-20 maj, står vi i Linköping parasport goalball för sjätte året i rad som arrangörer av andra omgången i Sverigeserien.

Linköping är som bekant regerande mästare och leder också serien efter första omgången 2018.

Platsen för helgens tävling är som vanligt Tokarpsskolan i Malmslätt och nu behöver vi just ditt stöd i hallen under helgens matcher, så ta er mer än gärna till Malmslätt och ge oss ditt stöd!

Spelschemat för Linköpings del ser ut som följer:

Lördag 19 maj

12:30 IFAS - Linköping
15:30 FIFH Malmö - Linköping
17:00 Linköping - Göteborg

Söndag 20 maj

08:20 Linköping - IFAS
10:50 Göteborg - Linköping
13:50 Linköping - FIFH Malmö

Jag är nu nyligen hemkommen från hallen, där vi nu ikväll har förberett inför helgen, tejpat plan, burit bord och stolar, ställt i ordning för mat och fika osv.

Det är mer än man tror att fixa med inför en tävling såhär. Vi hade en lista med 24 punkter som mer eller mindre har fördelats upp mellan oss i laget. Bl.a. ska det skrivas spelschema, funktionärsschema och domarschema, domare ska fixas, boende och resa åt dem, funktionärer ska fixas, det ska skrivas info till både domare, funktionärer och de andra lagen, det ska göras en budget, en lista över vad som ska tas med ska göras, typ kaffebryggare, vattenkokare, grenkontakt, skärbräda, salladsbestick m.m, mat ska handlas in och lagas, det ska fixas fram matchklocka, måltavlor och annat som rör själva matcherna, hallen ska inte minst bokas och vaktmästare på skolan ska kontaktas för att ordna så att vi kan låna bord och stolar. Det är bara en del av allt som ska fixas, så visst har det varit mycket att göra, så på ett sätt ska det bli skönt när helgen är över.

Först ska vi dock lira lite boll och det ska bli väldigt kul att äntligen spela match igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökare online: Besökare idag: Besökare fr.o.m. 14-10-25: